Политика приватности

Ко смо ми

Наша адреса веб места је: https://saobracaj.034.in.rs.

Које личне податке скупљамо и зашто их скупљамо

Обрасци за контактирање

Приликом слања поруке помоћу обрасца за контактирање од ваших личних података прикупљамо ваше име и адресу електронске поште, који су неопходни за успостављање комуникације.

На овај начин прикупљене податке не делимо са трећим странама већ их користимо искључиво за контактирање са вама.

Колачићи

Портал saobracaj.034.in.rs не чува ни један колачић у Вашем прегледачу.

Угнежђени садржај са других веб места

Чланци на порталу saobracaj.034.in.rs могу да садрже угнежђени садржај (нпр. видео снимке, слике, чланке, итд). Угнежђени садржај са других веб места се понаша на потпуно исти начин као да је ваш прегледач посетио друго веб место.

Та веб места могу да прикупе податке о вама, користе колачиће, угнезде додатно праћење од стране треће стране и надгледају вашу интеракцију са тим угнежђеним садржајем, укључујући праћење ваше интеракције са угнежђеним садржајем уколико имате налог и пријављени сте на то веб место.

Аналитика

Како бисмо анализирали посећеност, пратили читаност одређених садржаја и унапредили интернет присуство портала saobracaj.034.in.rs, користимо Лајт Аналитику која не користи колачиће.

Више можете прочитати на https://liteanalytics.com/data-policy

Са ким делимо ваше податке

Портал saobracaj.034.in.rs не дели податке посетилаца.

Колико дуго чувамо ваше податке

Ваше име и адресу електронске поште добијену путем обрасца за контактирање, остају у нашем поштанском сандучету трајно, осим у случају када затражите уклањање преписке.

Подели на

Facebook Twitter Linkedin Viber Whatsapp